2018-2019 Bahar Yarıyılı Ara Sınav programını görüntülemek için tıklayınız.

Ödev – Proje teslim programı için tıklayınız.

Sınavlarda uyulacak esaslar aşağıdaki gibidir;

1. Bahar Yarıyılı Ara Sınavları sürecinde cep telefonlarınızın sınav sırasında yanınızda bulunmaması gerekmektedir. Bunun için her sınav salonuna konulan masalara telefonlarınızın kapatılmış olarak bırakılması zorunludur. Telefonların kaybolması, düşmesi, kırılması vb. doğacak zararlardan tamamen sizler sorumlu olacağınız gibi kopyaya teşebbüs ve kopya çekme vb. gibi istenmeyen disiplin olayı ile karşı karşıya kalmamanız için telefonlarınızın sınav günleri okula hiç getirilmemesi önerilmektedir.

2. Sınavlarda “Öğrenci Kimlik Kartı” kontrolü yapılacaktır. Öğrencilerin öğrenci kimlik kartlarını ibraz etmeleri zorunludur.

3. Sınava gireceğiniz derslik bilgileri sınavdan bir gün önce duyurulacaktır. Lütfen dersliklerinizi sınava gelmeden önce kontrol ediniz.

Bilgilerinizi rica eder sınavlarınızda sizlere başarılar dileriz.